Gå til: navigasjon, søk

K-kommunikasjon logo.png

K-kommunikasjon har 20-årsjubileum!

Bilderekke Randi5.png

GPS for endringsledelse

Det handler om mye mer enn en bok


Det eneste konstante er endring. Derfor trenger dagens ledere kompetanse i endringsledelse. Boka handler om hvordan navigere og kommunisere i en verden hvor forandringene skjer stadig raskere. Denne boka inneholder en genuin «GPS for endringsledelse», med nøkler til bevissthet og konkrete verktøy til hvordan forandre og utvikle din organisasjon og deg som leder. Dette kan bidra til trygghet og balanse i en krevende lederhverdag og til effektive og varige lederresultater.

Boka er spekket med gode og relevante ledelseshistorier som gjør det lett for leseren å kjenne seg igjen. Forslag til aktiviteter vil kunne føre deg til ønsket endring. Dette er en tverrfaglig bok om kommunikasjon og forandring for vår tid. Den som er opptatt av effektive endringer, trenger ingen tryllestav, bare virkningsfulle og utprøvde verktøy som trenger gjennom metodejungelen.

Noen kapitler fra boka

  • Aktivér din GPS for endringsledelse nå! Hvordan navigere i en verden i forandring
  • Sjonglér som de beste
  • Under huden på organisasjonen
  • Se organisasjonen danse
  • #GPS-verktøy for hele hjernen – ressurstilgang
  • Godt omdømme starter internt
  • Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør, for jeg er jo leder
  • Skap endring – koden til effektiv endringsledelse


Referanser gjennom 20 år

Hemnerandi1.jpg

Les mer her


Nyheter

MetaChangeLilla2.jpg

Kurstilbud: Torsdag 7. september 2017 holder MetaChange kurs i «GPS for endringsledere» i samarbeid med Tekna. Kurset arrangeres i Ingeniørenes Hus i Oslo fra kl 1700 til 2100. NB! Begrenset antall plasser.

Les mer: Kurs i GPS for endringsledelse i samarbeid med Tekna


Arvesølv lite.png

Godt nyttår! Vi starter 2017 med å dele arvesølvet videre: verktøyene som er beskrevet i GPS for endringsledelse. Vi unner alle å lykkes med endringene de ønsker seg. Det er en ekstrabonus at alt med ekte verdi blir det mer av når vi deler. Slik er det med kompetanse, og vår spesialitet er endringskompetanse. Hvilke endringer ønsker du deg i 2017?

Les mer: Godt nyttår 2017


MetaChangeLilla2.jpg

Kurstilbud: Vær med å trene på endringsverktøyene beskrevet i "GPS for endringsledelse". Torsdag 5. januar til fredag 6. januar 2017 inviterer vi til kurs i Oslo. NB! Begrenset antall plasser.

Les mer: Kurs for GPS-endringsledere


Teknisk Ukeblad2.png

Basert på «GPS for endringsledelse» intervjuet Teknisk Ukeblad oss om tips til hvordan lede bedrifter gjennom nedtur. Artikkelen er gitt i Teknisk Ukeblad sin utgave i april 2016.

Les mer: GPS for endringsledelse - omtale i Teknisk Ukeblad


Ukeavisen Ledelse2.png

Boka «GPS for endringsledelse» er utgangspunktet for artikkelen «Finn organisasjonens skjulte ressurser» i Ukeavisen Ledelse fredag 15. april og i nettutgaven www.dagensperspektiv.no.

Les mer: GPS for endringsledelse - omtale i Ukeavisen Ledelse


GPS for endringsledelse i Groruddalen2.jpg

Allerede før boka "GPS for endringsledelse" har kommet fra trykkeriet, har den fått mediaomtale.


Lokalavisen Akers Avis Groruddale skrev 1. april om bok prosjektet, og nei: det var ingen aprilsnarr.

Les mer: Medieomtale i Groruddalen


Trond Blindheim2.jpg

Rektor Trond Blindheim, Høyskolen Kristiania, uttaler følgende om boka:

Endelig en fagbok i endringsledelse som ikke ser ut som en tysk doktoravhandling med tusener av fotnoter til forskningsartikler du likevel ikke kommer til å lese. Tvert om er boken skjønnlitterær i formen. Den er skrevet i du-form, og henvender seg til leserne med korte historier som er lett å kjenne seg igjen i. Det faglige rammeverket er enkelt, relevant og logisk. Kort sagt: Dette er en fagbok som ikke setter deg på skolebenken for at du skal pugge definisjoner, eller gå deg vill i en teoretisk detaljjungel. Bravo, Eknes og Kveine! '

Les mer: Forhåndsomtale av "GPS for endringsledelse"


Kslund2.jpg

Aftenposten spør NHO-dir Skogen Lund: Dere som er ledere vandrer nå i et terreng der kartet er dårlig og der dere ikke helt vet hva eller hvor målet er. Hva krever det av dere? - Dagens ledere må gå i ukjent lende. Da er det ekstra viktig å klare å kombinere innsikt og oversikt. Som leder har man oversikt, men ikke mulighet til å ha innsikt i alt. De som sitter med innsikt slipper for sjelden til med dem blant de som har oversikten. Så sitter du der i "oversikten" og fatter beslutninger uten innsikt.

Les mer: Velkommen til fremtiden


KundegruppeDanmark.jpg

Forestill deg en organisasjon preget av respekt mellom mennesker og enheter. De ansatte vet at de ivaretar egen integritet i jobben sin. Samarbeidsklimaet er preget av tillit og takhøyde. Ulikhetene mellom menneskene blir brukt som ressurser. Uenigheter blir løst uten konflikter og maktbruk. Hva er den viktigste forutsetningen for å skape et slikt klima?

Les mer: Respekt og integritetNyhetskavalkade gjennom 20 år

Randi Tara 1.jpg

Les mer her


K-kommunikasjon

www.k-k.no
Facebookicon.png LinkedIn Logo60px.png

Randi Kveine

+47 900 10 414